Ömer Ünal'dan Erol Acar'a işçi yanıtı! "Yalan söylüyor" Ömer Ünal'dan Erol Acar'a işçi yanıtı! "Yalan söylüyor"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Zonguldak'ta kamu kurumu müdürleri, oda, STK ve dernek temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi. Dedeman Otel'de düzenlenen toplantıya, Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, ilçe oda başkanları, çeşitli mesleklerin oda başkan ve yöneticileri, dernek temsilcileri, kamu kurumları müdürleri katıldı.
Vali Hacıbektaşoğlu'nun Zonguldak hakkında yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan programda; Bakan Özhaseki, kentleşme ve şehircilik konusunda konuşma yaptı. Kayseri'de belediye başkanlığı döneminden bahseden Özhaseki, proje çalışmalarının nasıl yapıldığını, nasıl projelendirme yapılması gerektiğini, kentin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin belirlenmesine yönelik bilgiler verdi.
Bakan Özhaseki, "İhtiyaç olan nokta belirlenmek lazım. Sonra ortak akıl kurmak lazım. Sonra iktidar gücü lazım. Bir şehrin avantajını, dezavantıjını masaya koyup belirlemek lazım. Sonra iktidara gidip o projeyi yapmak için ne gerekiyorsa almanız lazım. Ben 10 yıla kadar başkanlık dönemimde muhalefette kaldım. Serbest bölge kuruyoruz ruhsat alamıyoruz. Bunun gibi birçok hizmete engel oldular. Şehirlerimizi büyütemezsek çocuklarımız okumaya gider bir daha dönmezler. O nedenle birçok projeyle çalışmalarımızı yapmalıyız." dedi.
Editör: Şeyma Kaya