Şirvan ilçesi Maden Köyü'nde bulunan özel bir bakır madeninde göçük meydana geldi. Enkaz altından çıkartılan 3 kişi, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Zekai Can Calık, Orhan Gültekin ve Emre Gökduman hayatını kaybetti.

MADENCİLERDEN BİRİ ZONGULDAKLI

Hayatını kaybeden maden mühendisi Zekai Can Çalık’ın Aslen Giresunlu olduğu ancak doğma büyüme Zonguldaklı olduğu ve bir süre Üzülmezspor’da forma giydiği öğrenildi.

Üzülmezspor’da futbol oynadıktan sonra geçimini sürdürmek amacıyla Siirt’in Şirvan İlçesi, Maden Köyü’nde özel bir bakır madeninde çalışmaya giden Zekai Can Çalık için Üzülmezspor başsağlığı mesajı yayınladı

Üzülmezspor kulüp yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.“Eski futbolcumuz Zekai Can Çalık Siirt’te maden ocağı göçüğünde hayatını kaybetmiştir. Kendisine allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz. Başımız sağolsun”

ZEKAİ CAN ÇALIK DÜĞÜN

3 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

11 milyonluk vurgun! Aralarında Zonguldak da var! 11 milyonluk vurgun! Aralarında Zonguldak da var!

Öte yandan Zekai Can Çalık’ın 3 ay önce evlendiği öğrenildi. Zekai Can Çalık ardında gözü yaşlı bir eş ve aile bıraktı.

8 Temmuz 2023 tarihinde Ören Beldesinde yapılan düğünle eşi Hümay ile hayatını birleştiren Zekai Can Çalık Ankara’ da ikamet ettiği ve görevli olarak Siirt’e gittiği belirtildi.

Editör: U. G.