Zonguldak İkinci Amatör Lig Kilimli Grubu'nda play-off şampiyonu olarak Birinci Amatör Lig'e yükselen 1982 Kurtgücüspor'da yönetim, 2024-2025 sezonu öncesinde transfer çalışmalarına hızlı başladı.

1982 Kurtgücüspor yönetimi bu kapsamda İlk transferini gerçekleştirdi. 1982 Kurtgücüspor yönetimi, Zonguldaklı tecrübeli Teknik Adam Serkan Erişoğlu ile anlaştı.

Bugün 1984 Kurtgücüspor Başkan yardımcısı Atakan Ay ve Asbaşkan Berat Yılmaz Uzun, Teknik Adam Serkan Erişoglu ile bir araya gelerek her konuda anlaşma sağlayarak, resmi imzayı attırdı.

Gurbetçi Elmaslar Grubu Trabzon'a destek için geldi Gurbetçi Elmaslar Grubu Trabzon'a destek için geldi

Teknik adam Serkan Erişoğlu ile anlaşan 1984 Kurtgücüspor yönetimi, Teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hızlı başlayarak, güçlü bir takım kurmayı hedefliyor.

Ayrıca 1982 Kurtgücüspor Kulübü, teknik Adam Serkan Erişoğlu ile anlaştıklarını kulübün resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz 2024-2025 sezonu için çalışmalarına tam gaz başladı. Yeni sezon için futbolu bırakmadan önce bir çok kulüpte sayısız kupalar kazanan başarılı kaleci ve aynı başarıyı hocalık kariyerindede devam ettiren Serkan Erişoğlu ile teknik direktörlük konusunda anlaşmaya varmıştır. Hocamıza ve kulübümüze hayırlı olsun" denildi.

Editör: Şeyma Kaya