Yaklaşık 14 ay önce Kdz. Kdz.Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş'in Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne atanmasının ardından yerine Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne vekaleten Adem Çelik göreve getirilmişti.

Vakalaten göreve gelmesine rağmen 14 ay boyunca Ereğlide başarılı çalışmalara imza atan  Adem Çelik,  bu çalışmalarının karşılığını aldı.

Adem Çelik,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun imzaları ile  resmi olarak asaleten Kdz. Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü oldu. 

Nazilli Belediyespor Başkanı Şahin Kaya'dan 'ŞİKE' yanıtı! Nazilli Belediyespor Başkanı Şahin Kaya'dan 'ŞİKE' yanıtı!

Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne 14 ay sonra asaleten atanan  Adem Çelik müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. 

Çelik:" Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin tensipleri, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun teveccühleri ile 14 aydır vekâleten sürdürdüğüm Kdz. Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne asaleten atanmış bulunmaktayım. Bu görevi bana laik gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere emeği geçen  Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel'e Ak Parti Milletvekili Adayı Sayın Saffet Bozkurt'a Ak Parti İlçe Başkanı Sayın İbrahim Sezer'e Özel Martı Eğitim Kurumları Sayın Numan Korkmaz'a Zonguldak Spor Hizmetleri Müdürü Sayın Serkan Keleş ve adını yazamadım değerli büyüklerime çok yeşekkür ederim. Rabbim utandırmasın inşallah."

Editör: Melisa Sapaz