Atama Haberleri

atama haberleri ve güncel atama gelişmeleri, atama ile ilgili tüm video, atama fotoğrafları ve atama haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ULUSAL

Milli Eğitim Bakanlığı 2024 yılı Yeniden Yönetici Atama Müdür ve Müdür Yardımcısı sonuçları açıklandı.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ne(ZBEÜ) Fakülte ve Yüksekokul Sekreteri atamaları yapıldı.

SAĞLIK

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak’a 22’si uzman olmak üzere toplam 55 yeni doktor atandığını duyurdu.

GÜNDEM

Zonguldak Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Topçu görevinden alındı. Göreve Kamil Tacettin Güven getirildi.

GÜNDEM

113. DHY kapsamında Zonguldak’a atanacak 20 hekimin arasında uzun yıllardır eksik olan Geriatri uzmanı ve Çocuk Kardiyolojisi uzmanının atanacak olması...

Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Zonguldak'a 20 Doktor ataması yapıldığını duyurdu.

GÜNDEM

TTK Genel Müdürlüğüne Muharrem Kiraz asaleten atandı. Muharrem Kiraz kimdir?

GÜNDEM

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne asaleten atanan Muharrem Kiraz kimdir?

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, doktor atamaları sonrası açılan kadroların yetersizliğine tepki gösterdi.  

KARABÜK

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü bünyesinde Karabük’e tek seferde 82 hekim atamasının...

GÜNDEM

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla 57 ile vali ataması gerçekleştirildi. 16 vali ise merkeze çekildi.

Zonguldak

Milli Eğitim Bakanlığı İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2023 Yılı Bölge Hizmetine Bağlı Yer Değiştirme sonuçları açıklandı.