DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın geniş katılımlı Atatürk Spor Salonunda düzenleyeceği toplantıya Zonguldak İl, İlçe ve belde teşkilatları ile gönüllülerden oluşan 200 kişi yarın sabah Ankara’ya hareket edecek.
DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Av. Fatih Keleş, Türkiye’de üç kat zenginleştiren liderin Ali Babacan olduğunu ifade ederek, “Bugün ülkemiz ekonomik olarak adeta çöküntü yaşıyor. İnsanlar evine ekmek alamaz hale geldi. Sayın Babacan ekonomiyi yönettiği dönemde ABD doları 1.10, 1,20 civarında seyrediyordu. Şimdi ise dolar 18,80 oldu. Nereden nereye geldiğimiz ortada. Mutfak tüpü 23 TL idi. Şimdi ise 350 TL. İşin ehli olmayan ehliyetsiz kişilerin elinde ekonomimiz en kötü dönemini yaşıyor. Tüm bu kötü gidişatı durduracak olan tek bir lider var o kişide Genel Başkanımız Ali Babacan. Ankara’da Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımıyla yarın Atatürk Spor Salonunda Saat:13.00’de düzenleyeceğimiz programa Zonguldak teşkilatı olarak 200 kişi ile katılacağız” dedi.
Keleş, Türkiye’de en kısa sürede teşkilatlanmayı başardıklarını ve adeta gönüllüler ordusu kurduklarını kaydederek, “Yarın Ankara’da ki toplantımıza Teşkilat yöneticilerinden fazla gönüllü ordusu katılıyor. İnanılmaz bir talep geldi. Ve İl Başkanı olarak halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh bizleri inanılmaz mutlu etti. Genel Başkanımız yarın Ülkemiz için önemli mesajlar verecek” diye konuştu.