Federasyon uyuma! Ankaraspor Nazilli maçına bak! Federasyon uyuma! Ankaraspor Nazilli maçına bak!
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Zonguldak’a gönderilen 41 branşta 196 kalem spor malzemesinin dağıtımını gerçekleştirdi.
Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Gencay Bilgili, Yatırım, İnşaat ve İşletmeler Şube Müdürü Gökhan Söylemez, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri, Antrenörler ve sporcular katıldı.
Bugün saat 14:30’da Fener Spor Kompleksinde gerçekleşen 196 kalem spor malzeme dağıtımı sonrasında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel şu ifadelere yer verdi:  "Gençlik ve Spor Bakanlığı 2023 Yılı Bütçesi ile 41 Spor dalı branşında 196 kalem spor malzemesi alınmıştır. 2024 yılında Sporcularımızı Teknoloji ve Modern Antrenman Metodlarına Ulaşması adına Masa Tenisi Top Atma Robotu, Tenis Top Atma Makinesi, Voleybol Smaç Makinesi, Basketbol Şut Eğitmeni Makinesi, Basketbol Şut Atma Makinesi, Cimnastik Minder çeşitlerinin her biri ile Sporcularımız Modern ve Teknolojik  Antrenman metodlarına ulaşabileceklerdir. Malzemeler için Gençlik ve Spor Bakanlığımız başta olmak üzere malzemelerin temininde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Malzemeler antrenör ve sporcularımıza hayırlı olsun.” dedi.
Editör: Şeyma Kaya