Zonguldak’ta 5 yaşındaki çocuğun yanında uyuşturucu kullandığı öne sürülen anne İ.M.’nin, başka bir arkadaşının 13 yaşındaki kız çocuğuna da uyuşturucu kullandırdığı iddia edildi. Kızın annesi M.K., kızı H.A.'nın uyuşturucu etkisi altında olduğu o anları kamera kaydına  aldı.

AYNI KADIN
Geçtiğimiz günlerde haber olan bir başka olayda, 37 yaşındaki Y.Ç. (37), eski eşi İ.M. tarafından 5 yaşındaki oğlunun yanında uyuşturucu madde içilerek pavyona götürüldüğünü iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. 
Şikayetin ardından 5 yaşındaki çocuk koruma altına alındı. Anne İ.M. hakkında ise 'Aile yükümlülüğünü ihmal’ ve ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan soruşturma başlatıldı. İfadesi alınan İ.M., serbest bırakıldı.

BAŞKA ÇOCUKLAR VARMI?
Arkadaşının 13 yaşındaki çocuğuna uyuşturucu madde kullandırdığı ortaya çıkan kadının başka çocuklara da uyuşturucu madde içirip içirmediği merak ediliyor.
Zonguldak’ta artış gösteren olayların derinlemesine soruşturularak diğer bağlantıların da mercek altına alınması isteniyor.

İ.M’nin 13 yaşındaki H.A adlı kızada uyuşturucu madde kullandırdığı iddia edildi. Kız çocuğunun annesi M.K., kızının uyuşturucu etkisi altında olduğunu iddia ettiği anları cep telefonuyla görüntüledi. O anlar ise izleyenleri şok etti. Görüntülerde küçük kızım kendisine uyuşturucu madde verildiğini söylediği ve annesini tanımadığı görüldü.

Ereğli Cumhuriyet Savcılığı, olayın ortaya çıkmasının ardından H.A. adlı kızı devlet korumasına aldı. Küçük kıza uyuşturucu verdiği iddia edilen İ.M. ise savcılıkta verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.