Zonguldak

Zonguldak’ta Kabotaj Bayramı’nın 100. Yılı coşkuyla kutlandı

Zonguldak’ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla düzenlenen kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.

Abone Ol

Program, Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başladı. Ardından onlarca balıkçı teknesi, Sahil Güvenlik botları ve Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) ait römorkörler Zonguldak açıklarında denize açıldı. Türk bayraklarıyla süslenen tekneler, havaya su püskürterek görsel bir şölen sundu.

Denizde ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Kutlamalara Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Hatice Alın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, kamu kurumlarının daire müdürleri, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik, deniz turunun ardından sona erdi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }