Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü'nde yönetim, yeni sezon öncesi dikkat çeken transferlere imza atmaya devam ediyor.  
Şuana kadar dış transferde 9, iç transferde   ise 1 olmak üzere 10  tecrübeli basketbolcuyu kadrosuna katan  kırmızı-lacivertli yönetim, 11. transferini ise Milli oyuncu Gülfer Tokatlı ile gerçekleştirdi.  
Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü'nde yönetim, geçen sezon Elazığ Basketbol Kulübü’nde forma giyen Milli oyuncu Gülfer Tokatlı ile her konuda anlaşarak renklerine bağladı. 
GÜLFER TOKATLI’NIN KARİYERİ
21 yaşındaki Milli oyuncu Gülfer Tokatlı, 1.93 boyunda ve pivot pozisyonunda görev yapıyor.  
Milli oyuncu Gülfer Tokatlı kariyerinde, Tarsus Belediyesi, 67 Emlak Konut Gelişim,  BOTAŞ Spor Kulübü Gelişim, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü, Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Antalya Güneşi, Yalova VIP Gençlik Spor Kulübü, Kirklareli Basketbol Kulübü, Fenerbahçe Gelişim Koleji Spor Kulübü, Dürüst İlkeli Basketbol Akademisi, Elazığ İl Özel İdare Basketbol, Boğaziçi Spor Kulübü, Tarsus Belediyesi, Turgutlu Belediye, İzmit Belediye spor Kulübü ve son olarak ta Elazığ Basketbol Kulübü’nde  forma giydi.  Ayrıca Gülfer Tokatlı, U20 Genç Milli takım formasını da giydi.  
KANAT TAN: EMEĞİN BAŞKENTİNE HOŞGELDİN GÜLFER TOKATLI
Milli oyuncu Gülfer Tokatlı ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan şu ifadelere yer verdi: "Emeğin Başkentine Hoşgeldin Gülfer Tokatlı. Umarım transferlerden sıkılmıyorsunuz Zonguldak spor taraftarları. 2002 doğumlu 1.93 boyunda dev pivot milli oyuncu Gülfer Tokatlı ile anlaşmış bulunmaktayız. Potansiyeli çok yüksek olan genç yetenek artık şampiyonluk için Zonguldak spor forması altında ter dökecek.”
ZONGULDAK SPOR BASKET 67 KULÜBÜ’NÜN 11 TRANSFERİ ŞU ŞEKİLDE 
İÇ TRANFER:  Janset Büşra Sayım.
DIŞ TRANFER: izmit Belediyespor'dan forvet Deniz Aygül, forvet Betül Pehlivan, Tarsus Belediyesispor’dan Amerikalı pivot Sasha Goodlett, Elazığ İl Özel İdare Basketbol Kulübü’nden oyun kurucu Yaren Gündüz, Antalya Güneşispor'dan oyun kurucu Çisem İncel, Elazığ İl Özel İdare Basketbol Kulübü’nden oyun kurucu Şale Sarısoy, Antalya Güneşispor'dan forvet  Sevgi Güleç, Kırklareli Basket'den forvet Fahriye Bayraktar, forvet Seda Öztürk, Elazığ Basketbol Kulübü’nde pivot Gülfer Tokatlı.

Karabük Gençlikspor penaltılarla İstanbul Zara Ekinlispor'u yendi! Karabük Gençlikspor penaltılarla İstanbul Zara Ekinlispor'u yendi!

Editör: Melisa Sapaz