Toplantıya temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, yöneticiler Koray Atalı, Murat Yalçın, Genel Menajer Ümit Türkoğlu ve  Başantrenör Barış Güney katıldı.  
Lig kurulu toplantısında Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde geride bırakılan yıl değerlendirilirken, 2023-2024 sezonunun takvimi ve gündeme ilişkin konular da ele alındı. 
Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan sosyal medya hesabından lig kurulu toplantısı hakkında  açıklamada bulundu ve şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar 1.ligi, lig kurulu toplantısına katıldık. Gururluyuz artık bizde varız, Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil ettiğimiz için mutluyuz.”
Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü, yeni sezon öncesinde yaptığı 13 flaş transferlerle adından çok fazla söz ettirirken, ilk kez katılacağı Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek istiyor.

Zonguldak’ta bu sene 4 bin 660 genç ücretsiz spor okullarından faydalanıyor! Zonguldak’ta bu sene 4 bin 660 genç ücretsiz spor okullarından faydalanıyor!

Editör: Melisa Sapaz