Süheyl ve Behzat Uygur Zonguldak'ta Süheyl ve Behzat Uygur Zonguldak'ta
Yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Karaçelik’in yaptığı; başrollerde Steve Buscemi, BrittLower, John Magarogibiünlü oyuncuların rol aldığı TheShallowTale isimli film Dünya Promiyerini 23. Tribeca Film Festivalinde yapacak.
Tolga Karaçelik, yazıp yönettiği TheShallowTale of a Writer WhoDecidedTo Write about A Serial Killer (Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Bir Yazarın Sığ Hikâyesi) adlı dördüncü filminin çekimlerini tamamladı. Steve Buscemi, BrittLower ve John Magaro’nun başrollerini paylaştığı kara komedi film, bir boşanmanın ortasında bocalayan bir yazarla ona gündüzleri evliliği, geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı cinayetler için danışmanlık yapan emekli bir seri katilin arkadaşlığını konu alıyor.
Tolga Kenan Karaçelik kimdir?
Tolga Kenan Karaçelik, Türk yönetmen, senarist. Annesi ressam, babası ise armatördür. Zonguldak barosu avukatlarından ve milletvekili rahmetli Burhan Karaçelik’in yeğenidir. Yine Zonguldaklı armatör Levent Karaçelik’in de yeğenidir. Koç Özel Lisesi ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. New York'ta sinema eğitimi almıştır. 2018'de Tuğçe Altuğ ile evlenmiştir.
Tolga Kenan Karaçelik’in aldığı ödüller: Altın Portakal Ulusal Film Yarışması En İyi Film Ödülü, Sundance Film Festivali  ‘Büyük Jüri Ödülü
Yönetmen: Bir Denizaltı Hikayesi (TV Dizisi 2021, Bartu Ben (Tv Dizisi 2018), Kelebekler (Sinema Filmi 2018), Sarmaşık (Sinema Filmi 2015), Bebek İşi (Tv Dizisi 2013), Gişe Memuru (Sinema Filmi 2010), Rapunzel (Kısa Film 2010)
Oyuncu: Bartu Ben (Tv Dizisi Tolga Karaçelik, 2018), Kelebekler (Sinema Filmi Emre, 2018), Kurtuluş Son Durak (Sinema Filmi Okan, 2012), Gişe Memuru (Sinema Filmi Tartışma Programı Sunucusu, 2010)
Senarist: Küçük Şeyler (Sinema Filmi 2019), Kelebekler (Sinema Filmi 2018), Gişe Memuru (Sinema Filmi 2010)
Yapımcı: Küçük Şeyler (Sinema Filmi 2019), Kelebekler (Sinema Filmi 2018), Gişe Memuru (Sinema Filmi 2010), Rapunzel (Kısa Film 2010)
Editör: Şeyma Kaya