Polis memuru Akpınar için ilk tören görev yaptığı Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapıldı. Bilecik'te yapılan törene Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve emniyet teşkilatı katıldı. Vali Şefik Aygöl vefat eden polis memurunun yakınlarına başsağlığı diledi. Acılı aile görüşen Vali Aygöl devletin daima yanlarında olacaklarını ve kendisinin aileyi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını belirtti.

Akpınar için ikinci tören ise Devrek'te düzenlendi. Devrek'te düzenlenen törende Akpınar'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, polis korteji eşliğinde meslektaşlarının omzunda tören alanına getirildi.

Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Akpınar'ın ailesine taziye dileklerini iletti.

Zonguldak madencileri Bursa'da Zonguldak madencileri Bursa'da

Akpınar'ın cenazesi, Merkez Yeni Camiide kılınan cenaze namazının ardından Pınarönü Köyü mezarlığına defnedildi.

Törene, Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Editör: U. G.