Türkiye Sakatlar Konfederasyonu'na Zonguldaklı başkanvekili! Türkiye Sakatlar Konfederasyonu'na Zonguldaklı başkanvekili!
Zonguldak merkez İl Genel Meclisi için aday gösterilen Ak Partili Abdullah Karagüzel, Cemalettin Akyol, Cengiz Güngör, Adem Köse ve Şaban Altunkaya yoğun performansın ardından gördükleri ilgi ve desteğe teşekkür ettiler.
Yaklaşık bir aydır sürekli sahada olan, köylerde kapı kapı geze Karagüzel ve beraberindeki isimler; vatandaşların; “Siz seçimden seçime gelmiyorsunuz. Her zaman bir aradayız. Allah razı olsun” sözleri ile kampanya gezilerine son verdiler.
Seçim gezileri sırasında talep ve önerileri dinleyen isimler özellikle ulaşım, alt yapı, su gibi hayati konularda aldıkları hizmetlerin devam etmesini istedi.
 
VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR
Abdullah Karagüzel, Cemalettin Akyol, Cengiz Güngör, Adem Köse ve Şaban Altunkaya, gördükleri ilgi ve desteğe teşekkür ederek; "Yaklaşık bir aydır devam eden propaganda faaliyetlerimizin sonuna gelmek üzereyiz. Halkımızın partimize ve biz il genel meclisi adaylarına gösterdiği ilgiden dolayı sevinçli ve gururluyuz. Temelinde 'Zonguldak bilir hizmetin adresi Ak Partidir' mottosu ile anlam bulduğu çabalarımızın semeresini inşallah 31 Mart‘ta halkımızın takdiriyle sonuçlandıracağız" açıklaması yaptı.
Editör: Şeyma Kaya