DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin ile İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu Zonguldak Gazipaşa Caddesi’nde esnaf ile buluştu. DEVA Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Fatih Keleş’e destek istedi. Karlıtekin ve Rızvanoğlu’nu; DEVA Partisi İl Başkanı İbrahim Özdemir  Belediye Başkan Adayı Fatih Keleş ve partililer eşlik etti.

11 ayda peş peşe 3 acı birden! 11 ayda peş peşe 3 acı birden!

"SADECE İKİ SEÇENEĞİMİZ YOK"

Ziyaretler sonrası vatandaşın iktidar ve muhalefet arasında kalmaması gerektiğine vurgu yapan Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin DEVA Partisi gibi bir seçenek olduğunu hatırlatarak:

“Türk milletinin kafası bir taraftan iktidar partisi ve yandaşları öteki taraftan da ana muhalefet partisi tarafından sanki iki seçenek varmış gibi ikili sıkıştırılmaya maruz kalıyor. Vatandaşın siyaset kurumuna olan inançsızlığı, güvensizliği de en büyük tehlike çünkü; bu işi siyaset çözecek. Vatandaş kendi eliyle kendi kafasını sıkan bu ikili mengeneyi açacak. Vatandaş İktidara bir sarı kart çıkarmalı çünkü; kırmızı kart çıkaramıyoruz. Kırmızı kartı 2028 ya da öncesinde yapılacak bir seçimde anca çıkarabilir bu millet. Bu seçimde sarı kart çıkararak bu artık vatandaşla ilişkisini, gerçeklikle ilişkisini tümüyle koparmış ve insanları fakirlik altında inim inim inleten bu iktidara artık bir ders vermeli” dedi.

Editör: U. G.