Meltblown üretim tesisinin son aşaması olan hydro-charging ünitesi makineleri kurulmak üzere fabrikaya getirildi. Kurulumun tamamlanmasının ardından Türkiye’nin ilk, dünyanın sayılı hatlarından birisi olan teknolojik üretim hattı Zonguldak’ta olacak.

Tuncay Güngör hayatını kaybetti Tuncay Güngör hayatını kaybetti

Iğdırlı Onbaşı Hasan Fabrikası’nın açılışı için gün saydıklarını belirten Fatih Furtun konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“Haftaya keyifli bir haberle başlıyoruz. Grup şirketlerimizden FMG Filtre Plastik A.Ş., Meltblown üretim tesisinin ikinci ve son aşaması olan, hydro-charging ünitesi makinelerini başarılı ve güvenli bir şekilde Iğdırlı Onbaşı Hasan fabrikamıza indirdi. Sekiz konteynırı kuyumcu hassasiyetiyle alana indiren kıymetli ekibimizi tebrik ediyorum. Dikey büyüme kapsamında yaptığımız bu stratejik yatırımla, Türkiye’nin ilk, dünyanın sayılı hatlarından birisi olan bu teknolojiyi şehrimize ve ülkemize kazandırmış bulunuyoruz. FUBA Şirketler Grubumuz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı ve bereketli olmasını dileriz”

Editör: Melisa Sapaz