Koronavirüs salgını nedeniyle Zonguldak’taki hastanelerde covid-19 salgınına yakalanan hastaların tedavisinde kullanılan yüksek akımlı oksijen cihazı eksikliği devam ederken Zonguldak Amele Birliği Hastanesi’nde 4 adet solunum cihazı ihtiyacı olduğuna yönelik yapmış olduğumuz habere kayıtsız kalamayan Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, hastaneye Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. adına 2 adet solunum cihazı bağışlayarak destek verdi.
Salgın sürecinde en önde can siparane görevlerine devam eden sağlık personelinin çalışma ortamlarında eksik malzeme ihtiyaçlarını gidermek amacıyla destek olmak için cihazlardan bir diğeri ZONSİAD Üyesi, S&D Çanta Firma Sahibi Sayın Duran tarafından, bir diğeri ise yine ZONSİAD üyeleri Makronet Ofset Ambalaj Kırt. Ltd. Şti Firma Sahibi Erol Nalbant, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hüseyin Bal, Esmak Makine Firma Sahibi Sayın Selçuk Dursun, Erdal Kablo Firma Sahibi Uğur Erdal, Efor Kablo Profil İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Sahibi Özcan Er ve Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Eş Başkanı Refik Balkan sponsorluğunda temin edildi.
Bu destekler ile 4 adet yüksek akımlı oksijen cihazı hastaneye bağışlandı.
Bu örneklerin çoğalması dileğiyle Nejdet Tıskaoğlu, Serkan Duran, Erol Nalbant, Hüseyin Bal, Selçuk Dursun, Uğur Erdal, Özcan Er ve Refik Balkan’a teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilişim