Zonguldak, Kilimli ve Kozlu’da mahallelerde ve derelerde artan haşere ve sinek şikayetleri üzerine belediye personeli özellikle akşam saatlerinde ilaçlama yapmasına rağmen yaz sezonuyla birlikte gerçekleştirilen ilaçlamaların yetersiz kaldığı yönünde şikayetler geliyor.

VATANDAŞLAR DAHA FAZLA İLAÇLAMA TALEP EDİYOR

Belediyeler her yaz olduğu gibi sinekler için ilaçlama yapmasına rağmen yetersiz bulunuyor. Vatandaşlar belediye ekiplerinin parklar, dereler, kanalizasyonlar ve çöp konteynerleri başta olmak üzere daha çok ilaçlanmasını talep ediyor.

SİNEK İSTİLARI ARTIYOR

Zonguldak, Kilimli ve Kozlu’da mahallelerde yaşanan sinek istilası vatandaşların tepkisine neden oluyor. Havaların ısınmasıyla pek çok noktada sineklerin pek çok noktada yaşamı zorlaştırdığı belirtildi.

Başkan'dan radikal karar: Filyos yolunda gelişme
Başkan'dan radikal karar: Filyos yolunda gelişme
İçeriği Görüntüle

Mahallelerde yoğun şekilde sinek istilası olduğunu öne süren vatandaşlar yeterli ilaçlamayı yapmayan Zonguldak, Kilimli ve Kozlu Belediyeleri’ne tepki gösterdi.