Zonguldak Valiliği, 23 Şubat Pazar günü (yarın) Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavına girecek adaylar için uyarılarda bulundu.

Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“23 Şubat 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek; Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2025-MSÜ) ve İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2025-Kaymakamlık) için İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümüz 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacaktır.

Alagöz ailesinin acı günü: Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Alagöz ailesinin acı günü: Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Sınava girecek adayların, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (T.C.K.K) başvuruları bu saatler içinde alınacaktır.

Kimlik kartı ile ilgili işlemlerini tamamlamamış adayların mağduriyet yaşamamaları için belirtilen saat aralığında başvurularını yapmaları önem arz etmektedir.”