Mustafa Çağlayan; "Bize elini uzatana biz sarılırız”
Mustafa Çağlayan; "Bize elini uzatana biz sarılırız”
İçeriği Görüntüle

Zonguldak Valiliği, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle yol durumuna ilişkin bilgilendirme yaptı. Olası olumsuzluklara karşı ekiplerin kritik noktalarda hazır beklediği, sürücülerin ve vatandaşların güvenliği için kontrollerin titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
“Tüm ekiplerimiz; Jandarma, Emniyet, Karayolları, İl Özel İdaresi ve BEDAŞ başta olmak üzere sahada çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmektedir. Kar yağışı ve yağmurun etkili olduğu bölgelerde tuzlama, yol açma, trafik akışını düzenleme ve elektrik sağlanmasına yönelik çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Olası olumsuzluklara karşı ekiplerimiz kritik noktalarda hazır beklemekte, sürücülerin ve vatandaşlarımızın güvenliği için kontroller titizlikle yürütülmektedir.
Güzergâh Durumu:
Zonguldak – Ereğli:
Güzergâhımızda kar yağışı mevcut ,yolumuz trafiğe açık.
Ereğli – Akçakoca:
Güzergâhımızda kar yağışı mevcut ,yolumuz trafiğe açık.
Zonguldak – Bakacakkadı:
Güzergâhımızda kar yağışı mevcut,yolumuz tafiğe açık.
Bakacakkadı – Bartın:
Güzergâhımızda hafif kar yağışı mevcut, yolumuz trafiğe açık.
Bakacakkadı – Devrek:
Güzergâhımızda hafif kar yağışı mevcut, yolumuz trafiğe açık.
Devrek – Mengen:
Güzergâhımızda kar yağışı yok, yolumuz tüm araçlara açık.
Gökçebey – Karabük:
Güzergâhımızda hafif kar yağışı mevcut, yolumuz trafiğe açık.
42 köy yolunda yol açma ve iyileştirme çalışmaları devam etmektedir.
Vatandaşlarımızın dikkatli olmaları, trafik kurallarına riayet etmeleri, kar lastiği kullanmaları ve zorunlu olmadıkça olumsuz hava koşullarında trafiğe çıkmamaları önemle rica olunur.”