Evren Atış'ın yerine Cenk Karka geliyor! Evren Atış'ın yerine Cenk Karka geliyor!
Yalova Çınarcık Spor Salonu’nda gerçekleşen ve  81’den 4 bin sporcunun katıldığı şampiyonaya Zonguldak TÜGVA Spor Kulübü ’de yer aldı. 
Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde gerçekleşen şampiyonada Zonguldak TÜGVA Spor Kulübü’nden Sevde Gül Pürenli ve Göksu Nur Cepci şampiyon olurken, Zehra Nilda Pürenli, Muhammet Serdar Güllüoğlu ve Hatice Elif Mercan ise  ikinci oldu. Tarık İhsan Usta ve Elanur Alkurt ise üçüncü oldu.
Yalova’dan  7 madalya ile dönen Zonguldak TÜGVA Spor Kulübü Zonguldak’a gurur yaşattı.  Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda başarı gösteren sporcular ülkemizi Balkan Şampiyonası’nda  edecek. 
Yalova’da başarı gösteren ve 7 madalya kazanan Zonguldak TÜGVA Spor Kulübü sporcularını kutlayan Wushu Kung Fu Zonguldak İl Temsilcisi Celal Ulupınar şu ifadelere yer verdi:“Zonguldak ilimiz ve Devrek ilçemizden sporcularımızın aldığı dereceler bizleri mutlu etti. Sporcularımızdan Uluslararası arası arenada da başarı bekliyorum. Tüm sporcu ve antrenörlerimizi kutluyorum. Büyükler kategorisinde de dereceler bekliyoruz.”dedi
Editör: Şeyma Kaya