Zonguldak’ta yaşan heyelan nedeniyle kurtarma çalışmaları aralıksız devam ederken  Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Ak Parti Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Alay Komutanı Cezmi Yalınkılıç, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Vali Yardımcıları ve ilgili bürokratlar  gelişmeleri Z HABER’in sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınından takip ettiler.

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken 21 kişinin yaralandığı yeni heyelanı da canlı yayında anlık olarak öğrenen Hacıbektaşoğlu, hızlı koordinasyon ve daha hızlı müdahale yapılmasında söz sahibi oldu.

Hacıbektaşoğlu’nun, heyelandan kısa süre önce kalabalığı Polis marifetiyle bölgeden uzaklaştırması da ikinci heyelanda onlarca kişinin balçık içinde kalmasını engellemişti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Z HABER Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz’ü arayan Hacıbektaşoğlu, doğru ve anlık bilgilendirmeler için teşekkür ederek heyelandan son anda kurtulan Z HABER muhabirleri için geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Türkiye, Zonguldak Kömürspor’u küme düşürten şaibeli maçı konuşuyor! Türkiye, Zonguldak Kömürspor’u küme düşürten şaibeli maçı konuşuyor!

Öksüz de Vali Hacıbektaoğlu ve arama kurtarma ekiplerine teşekkür ederek başarı diledi.

Editör: Şeyma Kaya