TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Serkan Afacan, Bekir İrtegün, Tayfun Türkmen gibi isimlerle masaya oturan kırmızı lacivertli ekip bir anlaşmaya varamamıştı. Zonguldak Kömürspor tarafından bugün yeni teknik direktörün açıklanacağı belirtilmişti. Bir süredir teknik adam arayışlarında olan Zonguldak Kömürspor, tecrübeli teknik adam Mustafa Özer ile anlaştı. 

MUSTAFA ÖZER KİMDİR?
27 Ağustos 1969 tarihinde Siirt'te dünyaya gelen Mustafa Özer, 51 yaşındadır. Eski futbolcu olan Mustafa Özer, 1988 yılında doğduğu şehrin takımlarından Siirtspor'da futbol hayatına adım attı. Futbolculuk döneminde orta sahada görev alan Mustafa Özer, kariyerinde 12 takım değiştirdi. Kariyeri boyunca birçok Anadolu kulübünü dolaşan Özer, bir dönem Fenerbahçe forması da giydi. 2004 yılında futbol hayatına son veren Mustafa Özer, son olarak Aksarayspor'da forma giymişti.

Kdz. Ereğli Belediyespor -Ereğli Yenimahallespor arasındaki baraj maçında gergin anlar yaşandı! Kdz. Ereğli Belediyespor -Ereğli Yenimahallespor arasındaki baraj maçında gergin anlar yaşandı!

Ayrıca tecrübeli teknik direktör Mustafa Özer antrönerlik kariyerinde Siirtspor, Gaskispor, Yimpaş Yozgatspor, Maltepespor, Etimesgut Şekerspor, Bugsaşspor, Yeni Orduspor, Eskişehirspor, Ankaraspor,  Bayrampaşaspor, Osmaniyespor FK takımlarını çalıştırdı.

Editör: Kağan İslamoğlu