2022- 2023 sezonunda Zonguldak Spor Basket 67 Kadın Basketbol Takımında forma giyen sevilen oyuncu Mihrace Yasemin Buğdaycı (31), memleketi Diyarbakır’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Buğdaycı 24 Temmuz’da ise toprağa verildi.

Spor camiasını ve Zonguldak Spor Basket 67 camiasını yıkan acı olayla ilgili fazla bir detay paylaşılmadı.

Zonguldak’ı çok seven Mihrace Yasemin Buğdaycı’dan geriye ise güzel günlerin fotoğrafları kaldı.

Sanayiciler ZBEÜ ile iş birliği yapacak! Sanayiciler ZBEÜ ile iş birliği yapacak!

BAŞKAN NE DEMİŞTİ?
Mihrace Yasemin Buğdaycı’nın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan şu ifadelere yer verdi:

"Çok üzgünüz. Memleketi Diyarbakır ‘da bisikleti ile seyir halinde iken araç çarpması sonucu trafik kazasında sporcumuz Mihrace Buğdaycı ‘yı kaybettik. Geçen sezon şampiyon kadromuzda büyük emeği olan sporcumuz için çok üzgünüz. 

Sezon başında kırık parmağı ile oynayan , şampiyonlukta emeği olan , başarılı ve düzgün kardeşimiz.  Zonguldak'ı çok seven, devamlı kandil , bayram arayan soran güzel insan. 

Fenerde, liman arkasında yürümeyi çok seven , ileride hocalık için planlar yaptığımız kardeşimiz.  Çok üzüldük. Zonguldakspor taraftarları seni asla unutmayacak.  Oğlum Aras ile özel bağınız, paylaşımlar hep bizle yaşayacak.  Önce ailece sonra tüm Zonguldak basketbol camiası seni unutmayacağız. Mekanın cennet olsun 7 numaralı forman bizimle yaşayacak. "

Editör: Kağan İslamoğlu