Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü! Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü!
TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, dün oynanan ve 1-0 yenik ayrıldıkları Serik Belediyespor maçı öncesi ve sonrasında yapılan saldırılar hakkında açıklama yaptı.
Öztürk, Serik Belediyespor taraftarları  sahaya sokulması yasak olan yabancı maddeleri tribünlere soktuğunu ve maç esnasında ise bu yabancı maddeleri ise yedek kulübelerine atıldığını söylerken, bu yetmezmiş gibi birde maç sonrasında soyunma karidorlarına yönetici diye taraftar alınmış ve bu nedenle yaklaşık 50 kişi tarafından saldırıya uğradıklarını ifade etti.
Yaşanan bu saldırı sonucunda ise kaptan Hakan Çevik, Fatih Bektaş ve  Mümin Uyar yüzlerine yumruk darbesi olarak yaralandığını söyledi.
Öztürk, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü sahaya sokulması yasak olan yabancı maddelere nasıl izin verdiğini bu yetmezmiş gibi soyunma karidorlarına ise yönetici diye taraftarları almasına çok büyük tepki gösterdi.
Öztürk, yaşanan bu olayın organize bir olay olduğunu da sözlerine ekledi.
Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:" Dün bir maç oynadık ve yenildik.  Savunulacak ve bahane üretilecek bir durum yok. Gönül isterdi ki kendi göbeğimizi kendimiz keselim, şimdi Ankaraspor'un Nazilli’yi yenmesini bekleyeceğiz.
Ancak maç esnasında kulübemize yapılan saldırılar, maç sonrası oyuncularımıza yaklaşık 50 kişi tarafından organize bir şekilde yapılan saldırıları Serik Emniyetinin yeterli önlemi almadığı, aksine sahaya girenlere müdahale etmesi gerekirken bizim oyuncularımıza ve teknik heyetimize müdahale ettiler.
Organize bir olayla karşı karşıya olduğumuz yönündedir. Çıkan arbedede ise 3 futbolcumuz yaralanmıştır.
Ayrıca taraftarlarımıza yapılan saldırı sonucu otobüslerinin camları kırılmıştır.
Şehrimizde oynanan müsabakalarda rakip kulübenin arkasına 3 sıra seyirci almayan misafir takımın tüm güvenliği alınmış kimsenin burnunun kanamadığı ve şehrimizden sağsalim ayrılan tüm takımların güvenliğini takım ayırt etmeden sağlayan Zonguldak Emniyetinden ders alınması gerektiğini her defasında söyledik.
Sporcu sağlığı insan sağlığı her şeyden önemli derken biz bunları kastediyorduk.
Görüldü ki Zonguldak'ta da deplasmanda da mağdur olan Zonguldak takımıdır. 
Yapılan saldırılar da kendini müdafa etmek isteyen sporcularımızı ceza kuruluna sevk eden TFF temsilcisine de diyecek bir söz bulamıyorum."dedi
Editör: Şeyma Kaya