TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Lig’de kalma umutlarını mucizelere bırakan temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor, 36.hafta maçında 21 Nisan Pazar günü saat 15.00’de deplasmanda kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Antalya temsilcisi Serik Belediyespor ile hayati önem taşıyan bir maç oynayacak. 

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz bu maçı kazanması halinde rakibiyle puan farkını  5’den 2’ye düşürecek ve ligde kalma umutlarını son iki maça bırakacak. Ancak kaybetmesi halinde puan farkı 5’den 8’e yükselecek ve küme düşecek.  

Temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor, bu çok önemli maçın hazırlıklarını ise bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.  

Ayrıca bu zorlu mücadelede takımını desteleyecek olan kırmızı-lacivertli taraftara ayrılan kontenjanda açıklandı. 

Serik Belediyrspor iç saha maçlarını oynadığı Serik İsmail Oğan Stadı toplam 2 bin 250 taraftar kapasitesine sahip. Bu rakamın %5'ine denk gelen 112 kişilik  bölüm deplasman tribünü olarak temsilcimiz Zonguldak Kömürspor taraftarına ayrıldı. 

Şalvarcıoğlu'ndan Kamil Altun'a önce tehdit sonra küfür! Şalvarcıoğlu'ndan Kamil Altun'a önce tehdit sonra küfür!

Zonguldak'tan gidecek olan taraftarlar olmak üzere Antalya ve çevresinde bulunan gurbetçilerin maça giderek temsilcimize destek vermesi bekleniyor. Öte yandan biletler ise 20 TL’den satılacak.   

Konu hakkında kulübün sosyal medya hesabından duyuru yapan Zonguldak Kömürspor Kulübü şu ifadelere yer verdi: “Takımımızın 21 Nisan Pazar günü deplasmanda Serik Belediyespor’la oynayacağı 36’ncı hafta maçında, ev sahibi kulüp tarafından taraftarımıza ayrılan koltuk sayısı, stat kapasitesinin yüzde 5’ine tekabül eden 112 kişi olarak belirtilmiştir. Biletler maç günü 20 TL’den satılacaktır. Taraftarımıza duyurulur.”denildi

Editör: U. G.