Zonguldak Kömürspor'dan "Büyük İstanbul Yürüyüşü" kararı! Zonguldak Kömürspor'dan "Büyük İstanbul Yürüyüşü" kararı!
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 22. haftasında deplasmanda lider Esenler Erokspor’a konuk olacak.
27 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de Esenler Erok Stadı’nda oynanacak olan bu önemli karşılaşma öncesi kırmızı-lacivertli temsilcimiz hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
Bugün saat 13:00’de Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri, 5’e 2 top çalışması ve ardından çabukluk ve kuvvet çalışması yapıldı. Antrenman tam sahada gerçekleştirilen taktiksel çift kale çalışma ile  son buldu.
Özellikle taktiksel çift kale maçta teknik direktör Şenol Demir, oyunu zaman zaman durdurarak  oyuncularının neler yapması gerektiği konusunda uyardı. 
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 25 Ocak Perşembe günü (yarın) yapacağı antrenman ile lider Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Maç içinde 26 Ocak Cuma günü saat 10:00’da Zonguldak’tan ayrılarak İstanbul’a gidecek ve özel bir otele yerleşecek. Ve ardından 27 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan lider Esenler Erokspor maçının başlama saatini bekleyecek.
Editör: Şeyma Kaya