Nazilli Belediyespor Başkanı Şahin Kaya'dan 'ŞİKE' yanıtı! Nazilli Belediyespor Başkanı Şahin Kaya'dan 'ŞİKE' yanıtı!
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Lig'de kalma mücadelesi veren  temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Lig'in 35. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde küme düşen Adıyamanspor ile karşılaştı.
Saat 15.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan maçta Kırmızı -lacivertli temsilcimiz, Adıyamanspor'u 4-1 yenerek ligde kalma şansını sürdürdü.
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor aldığı bu galibiyet ile puanını 32 yaparken, yakın takiplerinden  Afyonspor evinde Ankara Demirspor’u 3-0’la geçerken, diğer takipçileri Altınordu,  Nazilli Belediyespor ve Serik Belediyespor’da mağlup oldu.  Bu sonucun ardından temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ile Afyonspor arasındaki 6 puanlık fark devam ederken, Altınordu ve Nazilli Belediyespor ile de 9 puanlık farkı 6’ya düştürdü.  Serik Belediyespor ile de 8’den 5’e düşürdü. 
Kırmızı -lacivertli temsilcimize 3 puanı getiren golleri 22’de Mehmet Gürkan Öztürk,  49 ve 62 Mümin Uyar ve 77’de Fatih Bektaş kaydetti.
Maçın ardından Zonguldak Kömürsporlu futbolcular ve teknik heyet alınan galibiyetin sevincini taraftarları ile birlikte kutladı.
MÜSABAKANIN ÖNEMLİ ANLARI
Dakikada 6: Zonguldak Kömürsporlu Okan Deniz arka tarafa yaptığı ortada Fatih Bektaş sık kafa vuruşu yaptı anca top direğin dibinden auta çıktı.
Dakika 13: Zonguldak Kömürsporlu Serhat Doğukan Taşdemir ceza sahası dışından sert vurdu ancak top az farklı auta gitti.
Dakika 22: Zonguldak Kömürspor Mehmet Gürkan Öztürk ile golü buldu.
Okan Deniz'in sağ kanattan ortasında Mehmet Gürkan Öztürk çok şık bir  vuruşla topu ağlara gönderdi.1-0
Dakika 24: Zonguldak Kömürsporlu Fatih Bektaş ceza sahası içinde önünde bulduğu topa plasa vuruşla topu ağlara göndermek istedi. Ancak top direğin dibinden auta gitti.
Dakika 29: Ceza sahası içinden topu Hakan Çevik, Serhat Doğukan Taşdemir'in önüne bıraktı. Taşdemir çok sert vurdu 90'na giden topu kaleci son anda kornere çıkardı. Ayrıca kornerden yapılan ortada ise Mehmet Gürkan Öztürk ceza sahası içinden çok sert vurdu ancak top üst direğin içinden oyuna geri Zonguldak Kömürspor ikinci gole çok yaklaştı.
Dakika 49: Zonguldak Kömürsporlu Fatih Bektaş'ın pasında Mümin Uyarı şık vuruşla topu ağlara gönderdi.2-0
Dakika 62: Zonguldak Kömürsporlu Fatih Bektaş'ın şık pasında Mümin Uyar aynı şıklıkla vurarak topu ağlara gönderdi. 3-0
Dakika 71: Adıyamanspor Kerem Ersin ile gök buldu. Durum 3-1
Dakika 77: Zonguldak Kömürspor 4. golü buldu. Yusuf Buğra Koşal ceza sahası içinden çok sert vurdu gole giden topu kaleci kurtardı ancak kaleci'den dönen topu iyi takip eden Fatih Bektaş boş kaleye topu ağlara gönderdi. 4-1
Editör: Şeyma Kaya