Zonguldak Kömürpsor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Esenler Erokspor maçında net iki penaltıyı vermeyen Trabzon Bölgesi hakemi Sinan Özcan’a tepki gösterdi. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Esenler Erokspor’a 1-0 yenildikleri maçın skoruna direkt etki eden Trabzon Bölgesi hakemi Sinan Özcan’a tepki gösterdi. 

Karşılaşmanın  hakemi  Sinan Özcan’ın 65 . dakika Ozan Karabacak ve 90+5. dakikada Fatih Bektaş’a yapılan sert harekete penaltı vermek yerine iki pozisyonda  da devam kararı vermesine tepki gösteren Öztürk, Trabzonlu hakemin Zonguldak Kömürspor’un  puan ve puanlar almasını engellediğini söyledi. 

Evren Atış için şok iddia! Çocuk tacizinden gözaltında! Evren Atış için şok iddia! Çocuk tacizinden gözaltında!

Öztürk ayrıca MHK’ya mesaj göndererek, bundan sonraki maçlar da korkak hakem ve Trabzon bölgesinden hakem istemediklerini ifade etti.   

Şükrü Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:“Dün oynanan Esenler Erokspor müsabakasında güç dengelerinin makası çok açıkta olsa başa baş mücadele eden ekibimizi kutluyorum. Bu maça kadar bizim maçlarımızı yöneten Trabzon bölgesi hakemleri her zaman aleyhimizde sonuca etki etmiştir. Dünkü müsabakada net 2 pozisyonda penaltımızı vermeyen hakem sonuca direk etki etmiştir. MHK’dan talebimizdir Trabzon bölgesi hakemi istemiyoruz. Ayrıca korkak hakemde istemiyoruz. Gördüğünü çalan rakibin gücünden etkilenmeyen dirayetli hakemler istiyoruz.”dedi

Editör: Kağan İslamoğlu