Ombudsman Topluluğu Rektör Özölçer ile görüştü! Ombudsman Topluluğu Rektör Özölçer ile görüştü!
Yeniden Zonguldak Belediye Başkan Adayı gösterilen Ömer Selim Alan Alaborina’da yapılan etkinlikte partililerle buluştu.
Ak Parti Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu ile birlikte ilçe ve belde belediye başkanları ile tüm teşkilat mensuplarının katıldığı buluşmada Zonguldak Belediyesi’ni yeniden kazanmak için kenetlenme sözü verildi.
ÖMER SELİM ALAN NE DEDİ?
Ak Parti Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Murat Kurum inşallah İstanbul'daki fetret devrini bitirecek. İstanbul hizmete yeniden kavuşacak. Biz de aynı hizmetten nasipleneceğiz. Çünkü fahri hemşerimiz Murat Kurum'dan kardeş şehir sözü aldık. İnşallah Zonguldak ve İstanbul kardeş şehir olacak.
Belediyeyi aldığımızda gerçekten çok kötü bir durumdaydı. Bazı mahalleler 25 sene önce asfalt görmüş. 10 yıl boyunca da bizi hizmetsizliğe layık gördüler ve alıştırdılar. İnanıyorum seçimi yüzde 60 ile alacağız. Seçimi kaybedersek Zonguldak Belediyesi'nden Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini ertesi gün indirirler. Bir tek beni bu kahreder. Bu seçimi almak zorundayız. Ankara ile iletişime devam ediyoruz. Ankara'nın desteğini almadan bu topraklara hizmet getirmemiz mümkün değil. Ali Bektaş ile Kamil Altun ile 100 den fazla gittik. Sırf Zonguldak hizmet alsın diye."
 
Editör: Şeyma Kaya