Zonguldak Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinden alınan Cemalettin Çataklı için Zonguldak Polisevi'nde veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğinde Cumalı Kadınlar Kooperatifi ve Zonguldak İli Manda Yetişcirileri Birliği Cemalettin Çataklı’ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Aynur Çakar ve Şenol Çakar veda yemeğinde Zonguldak’ın tarım ve hayvancılık anlamında yükselişi nedeni ile teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Zonguldak İlimiz Tarım Hayvancılıkta Son dönemde büyük çıkış yaparak Üretmeye başladı.

1850 Yılından beri Ekonomisi Kömüre dayalı olan İlimiz Mengen ve Alapiıdan çıkarken sadece Madenci heykeli getirirken Şimdi Zonguldak Yöresel Ürünleri ile Çantalar dolusu Ürettikleri ile Türkiyede haklı olan yerini aldı.Bunun için Son dönemde Büyük özveri ile köylümüze çifcimize yetişcirilerimize destekler vererek sahada İl Müdürlüğünün kadrolarıyla başarılı projeleri uygulayan devletin yüzünü Zonguldağa çeviren Zonguldak Tarım ve Orman Müdürü Sayın Cemalettin Çataklıya ve Veterinerinden Mühendisine Memurundan Teknik ekibine kadar hepsine Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı nın şahsında Teşekkür ederiz.

Özellilkle Başta Çaycuma Manda Yoğurdumuz ile Mandacılığı yaşatmak  için Kurduğumuz  Zonguldak İli Manda Birliğine destek vererek Halka 55O Manda dağıtımı yapmış Türkiyede etken olmamıza ve yaşatılmasını sağlamış  çesitlli Meyva sebze ve diğer projeler ilede Antalyadan Adana Mersin den gelen Sebze ve Meyvayla beslenen Zonguldak İlinin Üretmesine ve kendi ürünlerinin pazara inmesini ve diğer illere Ürün satmasını sağlamıştır.

Yine kooperatifleşme konusundada İlimizde öncülük etmiş ve kurulmalarını ve yaşamalarını sağlamıştır.Kurduğumuz Cumalı Kadınlar Kooperatifi bunlardan biridir.

Çeşitli Çalıştay Toplantı Seminerler ilede bizlerin bilgilenmesi sağlamış Üretmemiz için bizlere her türlü desteği sağlamıştır.

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Uğur Demiroğlu istifa etti CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Uğur Demiroğlu istifa etti

Bu görev değişikliği ile  yeni görevindede bölgemize halkımıza çiftçimize yetişcirilerimize girişimcilere rehber destek olacağına inanıyoruz .

Altarnatif Üretim modelleriyle İlimizin Ekonomisine Kültürüne Sosyal Hayatına katkıda bulunan Sayın Cemalettin Çataklı dan Allah Razı olsun Biz ondan razıyız Allah da ondan Razı olsun.Tarım ve Orman bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı nın şahsında Yeni Görevinde Milletimize ve devletimize başarılı görevlerde olnasını temenni ederiz.”

Editör: U. G.