Çaycuma’nın yetiştirdiği değerli hukuk insanı, hayırsever Ali Osman Odabaş’ın katkılarıyla Çaycuma Belediyesi tarafından yaptırılan “Avukat Hikmet Odabaş – Avukat Ali Osman Odabaş Parkı” görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar arasında yer alan eski Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü, önceki dönem Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer verdiği mesajlarla dikkat çekti.
Özer, yaptığı konuşmada; 
“Zonguldak’a 16 yıl hizmet ettim. İki dönem rektörlük yaptım. 3 çocuğumun ikisi burada doğdu. Zonguldak benim memleketim. Rektörken en önemli yol arkadaşımız, ağabeyimiz Ali Osman Odabaş’tı. Sadece üniversite değil özellikle tıp fakültemize de çok büyük katkıları oldu. Vatandaşlarımızın daha nitelikli sağlık hizmeti alabilmesi için tüm imkânlarını seferber etti, üniversitemizin hizmetine sundu. Kendisine minnettarım. Hikmet Odabaş Hanımefendi’yi de rahmetle, minnetle anıyorum. Hem gençlere 30-40 yıllık bir beraberliğin nasıl saygı ve huzur içinde nasıl geçirebileceğini, hem de hayırda nasıl yarışılacağını gösterdi. Ali Osman Bey telefon edip Çaycuma’da görmek istediğini söyleyince büyük bir mutlulukla buraya geldim. İnşallah bu hizmetler Çaycuma’mızda yaygınlaşır.” ifadelerini kullandı.
Açılışta vatandaşların ve çocukların büyük ilgisi ile karşılaşan Özer, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

11 ayda peş peşe 3 acı birden! 11 ayda peş peşe 3 acı birden!

Editör: U. G.