Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir ve beraberinde Futbol il temsilcisi Metin Malkoç ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Aydın, 30.10.2023 tarihinde  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etmiştiler.

Ziyarette Başkan Demir, Başkan Alan’a Amatör Spor Kulüplerinin yaşadığı sıkıntıları aktarmış ve 21 merkez  takımları içinde destek istemişti.

Tasarruf politikası OSB'yi vurdu! "Yatırımlar gecikebilir" Tasarruf politikası OSB'yi vurdu! "Yatırımlar gecikebilir"

Başkan Alan ise ziyarette merkez kulüpleri olan 21 takıma destek amaçlı 250 bin TL malzeme desteği bulunacağının sözünü vermişti.

Başkan Alan, yeni yıl öncesinde bu sözünü yerine getirerek merkez kulüpleri olan 21 takım için 250 bin TL malzeme destek ücretini ASKF'ye yatırarak kulüpleri mutlu etti.

KEMAL DEMİR’DEN ALAN’A TEŞEKKÜR

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ın 2024 yılı öncesinde 21 Merkez Kulübüne 250 bin TL malzeme desteğinde bulunduğu aktaran ASKF Başkanı Kemal Demir şu ifadelere yer verdi:"Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan değerli kardeşim, aynı zamanda Zonguldak Belediye Başkanımız Dr.Ömer Selim Alan'ın zor günler geçirdiğimiz bu süreçte merkez kulüplerimize (21 takım) yapmış olduğu 250 bin TL'lik yardım için  kulüplerimiz, yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür eder  iş ve  çalışma hayatında başarılar dileriz."dedi

Editör: Şeyma Kaya