ürkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’inde mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü’nde yönetim, yeni sezon öncesinde takımın başına başantrenör olarak Barış Güney’i getirdi.
Kırmızı-lacivertli yönetim yapılan görüşmeler sonucunda 40 yaşındaki başantrenör ile anlaşma sağlarken, Barış Güney ile 2023-2024 sezonu öncesinde 1 yıllık sözleşme imzaladı.   
Başantrenör Barış Güney, geçen sezon Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK takımında başantrenör olarak görev yaptı.  
BARIŞ GÜNEY KİMDİR?
17 SENE SÜPER LİG’DE OYNARKEN, 76 KEZ DE MİLLİ FORMAYI GİYDİ
40 yaşındaki başantrenör Barış Güney kariyerinde 17 sene aralıksız Süper Lig’de oynarken,76 kez altyapı ve A Milli takım’da forma giydi.  
OYNADIĞI TAKIMLAR
Barış Güney kariyerinde oynadığı takımlar şu şekilde: Fenerbahçe,Beşiktaş,Daruşafaka,Tofaş, Mersin, Aliağa Petkim,Giresun, Antalya BŞB,Edirne Olin,Türk Telekom ve Antalya Kepez gibi takımlarda forma giydi.  
2014  YILINDA SÜPER LİG’DE ASİST KRALI OLDU
Barış Güney, 2014 senesi Edirne Olin’de oynarken Türkiye Süper Lig asist kralı olmuştu.  
KANAT TAN: “ BÜYÜK TRANSFERE İMZA ATTTIK”
Yeni sezon öncesinde başantrenör Barış Güney ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan şu ifadelere yer verdi: “Emeğin başkentine hoş geldin Barış Güney.   Büyük bir transfer imza attık. 17 sene süper ligde oynayan, bu sene dar bütçeler ile Play-off finali oynayan ve çoğu takımın başında görmek istediği başantrenör ile anlaştık.  Büyük transfere imza attık.  Süper lig için, şampiyonluk kadrosu kuracağımız Zonguldak Spor Basket 67 takımını teknik kadrosu ile beraber yürüyeceğiz.”

Zonguldakspor’dan Muammer Avcı’ya ziyaret! Zonguldakspor’dan Muammer Avcı’ya ziyaret!