Federasyon Başkanları Özgür Özel ile görüştü! Federasyon Başkanları Özgür Özel ile görüştü!
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu Belediye Başkan A.Adayı Fizyoterapist Tolga Gören seçim öncesi derneklerde bir dizi ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Gören, ziyaretleri kapsamında son olarak Zonguldak Karabüklüler Derneği Başkanı Serdal Acar ve ekibini ziyaret etti.
Zonguldak Karabüklüler Derneği Başkanı Serdal Acar ekibiyle birlikte, CHP’nin Kozlu’da Tolga Gören’i aday göstermeleri halinde tam destek vereceklerini açıkladı.
Zon-Kar-Der Başkanı Serdal Acar ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“CUMHURİYET HALK PARTİSİ CHP KOZLU BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI Değerli ve Kıymetli dostumuz Fizyoterapist Sb.Tolga Gören Hocam Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkan Yardımcımız Çatalağzı Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri Müdürümüz Tüm Yerel Sen Sendikası Zonguldak il Başkanı Sn.Melih Kumbas nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.Ziyarette yerel seçimler öncesi fikir alışverişinde bulunduk.Yerel seçim değerlendirmesi yaparak başarılar diledik ve Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak yanında olacağımızı ve tam destek vereceğimizi söyledik.
Ziyarette Zon-Kar-Der Dernek Başkanımız Sn.Serdal Acar'a Dernek Başkan Yardımcımız Dernek Başkan Yardımcımız Çatalağzı Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri Müdürü Tüm Yerel Sen Sendikası Zonguldak il Başkanı Sn.Melih Kumbas Arı Pastanesi Müdürü Sn.Orhan Burhan Hamarat Dernek Başkan Yardımcımız Sn.Suat Güneş hazır bulunarak eşlik ettiler
Editör: Şeyma Kaya