Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ın katılımıyla Rektörlük makamında imzalanan protokol ile okul ve kurumlarda bulunan yöneticilerin vizyonuna katkı sağlanması, mesleki yeterlilik ve donanımın artırılması, motivasyonlarının ve eğitim liderliği özelliklerinin geliştirilmesi, okul profilinin iyileştirilebilmesi ve sunulan eğitim öğretim kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek? Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek?

Protokol kapsamında ZBEÜ ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim ve öğretim; bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler; ölçme ve değerlendirme; araştırma, geliştirme, proje ve protokoller; yönetim ve denetim; insan kaynakları yönetimi; uluslararası ilişkiler; fiziki ve teknolojik altyapı; ulusal ve uluslararası projeler konularında iş birliği yapılacak.

Konuyla ilgili konuşan Rektör Özölçer, bu anlamlı iş birliğinin, hem ZBEÜ öğrencileri hem de Zonguldak genelindeki eğitim camiası için büyük bir kazanç olacağını ifade etti.

Editör: Şeyma Kaya