Hayati Yılmaz; "Zonguldak'ın geçmişi bir kalemde silindi" Hayati Yılmaz; "Zonguldak'ın geçmişi bir kalemde silindi"

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor’da yönetim, Serdar Bozkurt ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmasının hemen ardından Zonguldaklı tecrübeli teknik direktör Zafer Turan ile anlaştığını duyurdu.
Ligin 34. haftasında Somaspor’u konuk eden sarı yeşilli takım maçtan 0-0 golsüz beraberlikte ayrılmıştı. 35. haftasında ise deplasmanda Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Şanlıurfaspor’da şampiyonluk yolunda kaybedilen puanların faturası teknik adama kesildi. Urfaspor yönetimi Serdar Bozkurt ile karşılıklı anlaşarak yollarının ayrıldığını duyurdu.


Şanlıurfaspor yönetimi, Serdar Bozkurt’un ardından son olarak Eyüpspor’u çalıştıran Zonguldaklı tecrübeli teknik direktör Zafer Turan ile anlaşma sağlandı.
Eyüpspor’da 27 Mart'ta göreve başlayan Zonguldaklı tecrübeli teknik direktör Zafer Turan, bu takımla 4 maça çıktı. Eyüpspor bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.
Şanlıurfaspor, ligde kalan 3 maçta Zonguldaklı tecrübeli teknik direktör Zafer Turan nezaretinde sahada olacak.  Şampiyonluk yarışında lider Çorum FK’nın 6 puan gerisinde kalan Şanlıurfaspor, bu hafta sonu evinde Bursaspor’u konuk edecek. Sarı yeşilli takım, son iki maçını ise Afyonspor ve Batman Petrol Spor ile oynayacak.