Zonguldak Kömürspor Kırklarelispor’u 3-1 mağlup ederek TFF 2. Lig’e veda etti! Zonguldak Kömürspor Kırklarelispor’u 3-1 mağlup ederek TFF 2. Lig’e veda etti!

İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ın Gazze ile Dayanışma Mitingi’nde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı yuhalatmasının ardından, Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

Turhan'ın açıklaması şu şekilde;

"Kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi İHH Başkanı haddini aşarak Zafer Partisi'ne saldırmıştır. Genel Başkanımıza ağır ithamlarda bulunmuş ve miting yaptığı toplumda yuhalatmıştır. Halkı kin ve düşmanlığa sevk eden birtakım açıklamalarda bulunmuştur. Biz de bugün Zafer Partisi İl Başkanlığı olarak kendisi hakkında halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten dolayı suç duyurusunda bulunacağız Cumhuriyet Başsavcılığımıza. Bu tip girişimlerde bulunan kişilere tepkimiz çok sert olacak. Bunun kamuoyu tarafından bilinmesini isterim. Hiç kimse Zafer Partililerin ve Ümit Özdağ'ın Türk milliyetçiliğini sorgulayamaz. Vatan sevgisini sorgulayamaz. Mehmetçik'in kanı üzerinden bir takım amaçlar hedefleyenlere Zafer Partisi olarak bizler müsaade etmeyeceğiz. Cumhuriyet Başsavcılığımıza şimdi şikayet dilekçemizi sunacağız.”

Editör: Melisa Sapaz