Yıllarca elinden geleni yaptığını düşündüğün halde YouTube’da istediğin noktaya gelememiş olabilirsin, ki bu çok normal. YouTube’da kanal açtığım ilk zamanlarda ben de yolun başındaki çoğu YouTuber gibi hissetmiştim. Sosyal medya pazarlama alanında pek çok çalışma yürütmüş biri olarak YouTube platformuna çok uzak sayılmam. Buna rağmen kanalımı büyütme konusunda sıkıntılar yaşadım. Kısa bir araştırma yaptım ve karşıma çıkan çözüm YouTube izlenme satın al servisi oldu.

Böyle bir hizmetin var olduğundan haberim yoktu, gördüğümde çok şaşırmıştım. Sizin de şaşıracağınızdan eminim! Hadi gelin hep birlikte bu servisi inceleyelim.

YouTube İzlenme Nedir?

İlk olarak YouTube izlenmelerinin bizim için ne ifade ettiğini inceleyelim. YouTube’da kanal açtığınızda önceliğiniz genelde abone ve beğeni sayısını artırmak olabilir. İzlenmeleri göz ardı edebilirsiniz. Halbuki, YouTube izlenmeleri en önemli metriklerden biridir. Bu metrik, içeriğinizi kaç kişinin izlediğini gösterir. İzlenmelere bakarak kaç YouTube kullanıcısına ulaştığınızı anlayabilirsiniz.

YouTube hedefleriniz arasında ünlü bir fenomen olmak ya da kendi markanızı yaratmak varsa kesinlikle izlenmelerinizi artırmanız gerekiyor. İzlenmelerinizi artırdığınız takdirde tercih ettiğiniz alanda ilerlemeye başlarsınız. Önce YouTube İş Ortağı Programı’nın koşullarını sağlarsınız, ardından kanalınızdan para kazanırsınız.

YouTube’da asıl amacınız her zaman çok daha fazla insana ulaşmak olmalıdır. İzlenme sayınızı artırıp aynı zamanda bu izleyicilerin kanalınıza daha fazlası için dönmesini sağlayabilirsiniz. Kısacası izlenmeler abone sayınız kadar önemlidir. Kısa sürede izlenmelerinizi artırmak için tıklayınız!

YouTube İzlenme Paketi Satın Aldınız – Şimdi Sizi Neler Bekliyor?

YouTube’da yüksek izlenme sayısı sizin için dünyaları ifade edebilir. Eğer siz de benim gibi YouTube’da kalıcı hale gelip kendi markanızı yaratmak istiyorsanız doğru yere geldiniz! İzlenme satın alarak YouTube kanalınızda domino etkisi yaratabilirsiniz. Bu eylemin kanalınızda yaratacağı en önemli üç etkiye göz atalım.

1.     Videolarınızın Görünürlüğü Artar

İzlenme veya diğer metrikler için çok kaygılandığınız bir noktaya geldiğinizde içerik üretme kısmında takılmış olabilirsiniz. Fakat her zaman önceliğiniz, YouTube izlenme satın almış olsanız bile, içerikte olmalıdır. Bazen görünürlük artırmak için diğer stratejilere çok odaklanıp kendimizi asıl amacımızdan uzaklaşmış bulabiliriz. İşte satın almış olduğunuz izlenmeler tam bu noktada kritik bir öneme sahip oluyor.

Kendimden örnek vermem gerekirse, sayısız makale okuyup sayısız strateji denedim. Ancak, sonuç olarak dikkatim dağıldı ve çok yorgun hissettim. Bu dönemde YouTube izlenme satın al servisiyle karşılaştım. Başta şüpheyle yaklaştığım bir metot oldu. Ancak daha sonra paket aldığım servis sağlayıcısının son derece güvenilir ve popüler olduğunu anladım.

Satın aldığım izlenmeler sayesinde özgün içeriklerim platformda ön plana çıkmaya başladı. Organik olarak daha fazla izlenme ve beğeni elde etmeye başladım. İçeriklerim ana sayfada ve arama sonuçlarında daha fazla görünür hale geldi. Bu etkileri kısa süre içinde deneyimlemek için kesinlikle kaliteli izlenme satın almanızı tavsiye ederim.

1.     Kendinizi Sosyal Medyada Kanıtlama İmkânı

YouTube’da kendinizi kanıtlamak için insanların güvenini kazanmalısınız. Fazla izlenmeye sahip videolar her zaman daha güvenilir olmuştur. Bu noktada nam salmış ve güvenilir bir sosyal medya servisi tercih ederek kaliteli YouTube izlenmelerinden satın alabilirsiniz. Kısa sürede hem kanalınızı hem de videolarınızı popüler bir hale getirebilirsiniz.

İnsanlar popüler olan içeriklere her zaman daha çok ilgi duyar. Popüler olan daha güvenilir ve risksiz gelir çünkü birçok insan tarafından onay alır. Dolayısıyla, satın aldığınız izlenmelere sahip videolarınız sayesinde daha çok insan kanalınızı ziyaret eder.

Örneğin bir oyun kanalına sahip olduğunuzu ve bir oyunun nasıl adım adım oynanacağını gösteren videolar çektiğinizi düşünelim. Popüler bir oyun için çektiğiniz videoya doğru zamanda alacağınız izlenmeler sizi bambaşka bir noktaya taşıyabilir!

2.     YouTube Algoritmasının Dikkatini Çekin

Aldığınız YouTube izlenmeleri sadece bir sosyal kanıt olarak potansiyel kitlenizin üstünde etki yaratmakla kalmaz aynı zamanda algoritmayı da etkiler. YouTube algoritması son derece gelişmiş olup birtakım verilerle videonuzun kalitesini ölçebilir.

 İzlenme sayınız yüksekse YouTube algoritmasının dikkatini kolay bir şekilde çekebilirsiniz. Bu sayede videolarınızın yararlı içerik olarak etiketlemesini sağlayabilirsiniz. Bunun sonucunda ise videonuz daha fazla kişiye ulaşır. Algoritma yaratıcı videolarınızı sizin alanınızla ilgili içerik arayan kullanıcılara önermeye başlar. Böylece videonuzun viral olma ihtimali artar!

 Güvenilir Bir Servis Sağlayıcısı Nasıl Bulabilirim?

YouTube izlenme satın al servisiyle karşılaşan herkesin aklına gelen ilk soru. Söz konusu internet olduğunda servis satın alırken kendinizi güvende hissetmekte zorlanabilirsiniz. Sanal alemde çok fazla dolandırıcı mevcut olduğundan dolayı servis sağlayıcısı seçerken çok dikkatli olmanızı öneririm. İşte size birkaç tavsiye;

Ford Servislerinde Yeni Dönem: Kalite ve Güven Ön Planda Ford Servislerinde Yeni Dönem: Kalite ve Güven Ön Planda

·         Sadece orijinal ve gerçek izlenmelerin vaat edildiği servislere yönelin. Tek kriteriniz bu olmasa da buna dikkat edin. Web sitesini detaylı bir şekilde inceledikten sonra vaatlerin ne ölçüde üzerinde durulduğuna bakın. Aksi halde, bot hesaplardan izlenme aldığınız bir durumda YouTube’un hesabınızı banlaması an meselesidir.

·         Emin olmak için sitedeki yorumlara ve şirket hakkında yazılan makalelere bakabilirsiniz. Ben genelde sosyal medya üzerinden de kullanıcı yorumları arıyorum. Örneğin “x şirketin YouTube izlenme satın al servisi” diye sosyal medyada aratıp fikir edinebiliyorum.

·         Bunun dışında yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri de müşteri hizmetleri ile konuşmak olur. Müşteri hizmetleriyle aklınızdaki tüm endişeleri ve soru işaretlerini paylaşarak süreci yönetebilir.

·         Sitede güvenilir ödeme yöntemleri olduğundan emin olmalısınız. Size sunulan ödeme yöntemleri ve ödeme noktası hakkında bilgi edinin.

·         Sırf ucuz servis sağlıyor diye hemen bir şirket tercih etmeyin. Ucuz diye aldığınız bir hizmet paranızın karşılığını vermeyebilir.

·         Sitedeki şartları okuyun. Örneğin, para iadesi var mı?

YouTube Kanalımı Büyütmek İçin Hangi Yolları İzleyebilirim?

YouTube izlenme satın aldıktan sonra özenli bir şekilde içeriklerinizi üretmeye devam edebilirsiniz. İzleyici kitlenizin seveceği içerikler oluşturmaya özen gösterin. Hedef kitlenizin ilgisini çekebilecek trendleri takip ederek ve uygun içerik türlerini belirleyerek içeriklerinizi planlayabilirsiniz. Buna ek olarak görsel açıdan videolarınızın kalitesini artırmak için daha iyi bir kamera almayı düşünebilirsiniz.

İçeriğinizi yayınladıktan ve izlenme satın aldıktan sonra YouTube Analytics’ten videonun performansınızı takip edin. Gelişmeleri ve hangi metotların işe yaradığını not alabilirsiniz. Bunu bilmek YouTube içerik stratejiniz için son derece faydalı olacaktır.

Örneğin, abonelerinizin veya hedef kitlenizin en aktif olduğu saatleri bulup o zaman diliminde video yükleyebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

YouTube izlenmeleri pahalı mıdır?

Bu tercih ettiğiniz şirkete bağlı olarak değişebilir. Şu an hem pahalı hem de ucuz herkesin bütçesine hitap edecek paketler bulunmaktadır. Benim tavsiyem kısa bir piyasa araştırması yapmanızdır.

YouTube kanalınızı büyütmek için en etkili yöntem nedir?

YouTube kanalınızı büyütmenin en etkili yolu tabii ki de kaliteli içerik üretmektir. Bunun dışında düzenli bir sisteminizin ve planınızın olması ve izleyicileriniz ile iletişim içinde olmanız çok önemlidir. YouTube kanalınızı başka sosyal medya platformlarında tanıtabilirsiniz. Bana kalırsa, bunları izleyici satın alarak taçlandırmak ise en etkili yöntemdir.

YouTube’da popüler olmak için izlenme satın almak yeterli midir?

Bu sorunun cevabı net olarak hayırdır. Sizi boş vaatler ile kandırabilecek servislerden kaçının. Şunu bilin, her zaman kaliteli içerik üretmelisiniz. Satın aldığınız izlenmeler ancak bu şekilde uzun vadeli bir etki yaratabilir.

Editör: U. G.