YENİ Parti Kozlu İlçe Teşkilatı’nda kongre süreci devam ediyor. Mahalle delege seçimlerinin ardından bugün ilçe başkanlığı ön seçimi için üyeler sandık başına gitti.
Tek adaylı gerçekleştirilen ön seçimde, YENİ Parti Kozlu Kurucu İlçe Başkanı Merve Arslan ilçe başkanlığı için aday oldu.
Divan oluşturuldu
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından seçim sürecine geçildi. Oluşturulan divanda Kozlu Belediye Meclis Üyesi Osman Özkan Divan Başkanı olarak görev alırken, Ayşegül İpek Gök ve Ayça Emral divan katipliği görevini üstlendi.
Divanın oluşturulmasının ardından İlçe Başkan Adayı Merve Arslan kürsüye çıkarak partililere hitap etti.
“Gücümüz hepimizin gücüdür”
Konuşmasına partilileri selamlayarak başlayan Arslan, ön seçimin yalnızca bir başkanlık seçimi olmadığını belirterek, Kozlu’da yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.
Arslan konuşmasında, “Bizim gücümüz bir kişinin değil, hepimizin gücüdür. Biz birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte büyüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Örgütü güçlendirme mesajı veren Arslan, görevi ayrıştırmadan ve kırmadan yürütme sözü verdi. Arslan, “Kapımız da gönlümüz de herkese açık olacak” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
414 üye oy kullanacak
Merve Arslan’ın konuşmasının ardından ön seçim süreci başladı. 414 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimde, üyeler sandık başına giderek tercihlerini ortaya koyacak.




