Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan yazılı açıklama yaptı. Çağlayan yaptığı yazılı açıklamada yeni ilçe başkanlarını ve belediye seçimlerindeki hedeflerini açıkladı.

Muslu Belediyespor şampiyonluk yolunda! Muslu Belediyespor şampiyonluk yolunda!

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan!ın yazılı açıklaması şu şekilde:

“İlk günkü aşkla kadrolarımızı her zaman dinamik tutmaya devam ediyoruz. Bu şiarla, genel merkezimizin tensipleriyle yeni ilçe başkanlarımız atanmışlardır. Allah hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin. İlçelerimizde ki birlik beraberlik dün olduğu gibi yarında devam edecektir. Zonguldak'ımızın girişinden çıkışına kadar her noktasını ak belediyecilikle donatmaya kararlıyız. Zonguldak'ımıza nereden gelirseniz gelin Ak  Partili bir belediyeden girilmesini için hemşehrilerimizin gönlünü alacağız. Hedefimiz 25'te 25'tir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemize kazandırdığı hizmet ve gönül belediyeciliği kavramlarını tüm Zonguldak'ımıza yayacağız. Yeni Zonguldak ve Hep birlikte Zonguldak mottomuzla kıymetli hemşehrilerimize hizmetlerimiz sürecektir. Bu vesile ile görevlerini başarıyla sürdüren ve bayrağı devreden önceki dönem ilçe başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Devrek ilçe Başkanlığına İsmail Cinbir, Alaplı İlçe Başkanlığına Av. Altan Güngör, Kilimli ilçe Başkanlığına Uğur Recepkethüda atanmışlardır. Yeni atanan ilçe başkanlarımızı tebrik ediyor görevlerinde başarılar diyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah.”

Editör: Kağan İslamoğlu