Minik eller, Büyük hayaller! Bilimsel bitki çizdiler Minik eller, Büyük hayaller! Bilimsel bitki çizdiler

Zonguldak Çatalağzı’nda seçim heyecanı son haftaya girerken Ak Parti Adayı Yunus Çoban’e destekler büyüyor. İktidarın gücü ile beldeye önemli hizmetler yapacaklarını belirten Çoban’a destek vererek saha çalışmalarına katılanlar arasında Ak Partili eski Belediye Başkanı Mehmet Alim ile Doğruyol Partili eski  Belediye Başkanı Cengiz Kınay’ın da bulunması dikkat çekiyor.
İlk günlere oranla tempoyu arttıran Çoban’ın ev ev gezerek vatandaşları tek tek bilgilendirmesi destek rüzgarının da artmasını sağladı.

MHP TABANINDA KIRILMA
MHP Belediye Başkan Adayı Yavuz Palabaş’ın stratejik hataları nedeniyle örgüt içinden tepkiler yükselirken, Palabaş ile birlikte hareket etme kararı alan bazı aileler ise Yunus Çoban ile bir araya gelerek birlikte yürüme kararı aldı.
Çatalağzı Belediyesi ve başkanlık makamına yaptıkları baltalı saldırı ile gündeme gelen isimlerin Yavuz Palabaş’ın ekibinde yer alması ve yine hakkında ki bazı şikayet ve soruşturmalar bulunan Ayhan Alkan’ın Yavuz Palabaş’ın yardımcıları arasında yer alması MHP tabanından büyük tepki çekmişti.

Editör: Bekir Ekici