Kanal D ekranlarında adeta fırtınalar estiren Yargı 67. bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Yargı son bölüm yine soluksuz izlendi. 

Kaan Urgancıoğlu, Pınar DenizUğur Aslan ve Uğur Polat gibi isimlerin rol aldığı Yargı yeni sezonda da reytignleri alt üst etmeye devam ediyor. 

Ceylin ve Ilgaz karakterlerinin kızları Mercan'ın kaybolmasıyla heyecanın iyice zirveye tırmandığı  Yargı dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. 

Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği  yeni yönetimi belli oldu Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetimi belli oldu

Yargı yeni bölüm fragmanında kutudan çıkan kıyafetin üzerinden saç çıktı!

Mercan'ın saç örneğinin bulunması nefesleri keserken, yaşayıp yaşamadığı ise büyük bir merak konusu oldu. Ceylin ve Ilgaz Mercan’a kavuşcak mı? Tüm bu merak edilenler Yargı 67. bölümde ortaya çıkacak. 

YARGI 67. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kapıya bırakılan paket Ceylin’in, Mercan’ın yaşadığına dair yıllardır süren inancını perçinlemeye yeter de artar. Ancak, bu çocuk tişörtü beraberinde pek çok soru taşımaktadır. Ilgaz ve Ceylin bu soruların peşinden giderken çözüme ulaşmak yerine önce yeni fark ettikleri şüphelilerle karşı karşıya kalırlar.

Herkes her şeyin üzerinden bir kez daha geçmek, ucunu yakaladıkları ipin sonuna kadar gelip Mercan’ı bulmak için çabalar. Merdan, Macit’le olan dostluğunda yeni bir aşama kaydederken, Yekta ise hiç bulaşmak istemeyeceği bir karanlığa sırf Ceylin’e yardım etmek için gözünü karartıp dalmaya hazırdır.

Ilgaz ve Ceylin fikir ayrılıklarını bir kenara bırakıp tekrardan bir aileymişçesine, her bir bilgi kırıntısının peşine düşmek zorundadır. Başta onlar olmak üzere herkesin çabası karşılık bulur; günün sonunda bunca zamandır aslında diplerinde olan ama görmedikleri gerçeğin arkasından gidecek ve ikisi de dumura uğrayacaktır.

Editör: Gül Pehlivan Al