Geçtiğimiz gün ücretli tuvaletin tercih edilmesi için yapımı tamamlanmayan ücretsiz tuvaletin yıkıldığı haberine karşı açıklamada bulunan Ömer Ünal “Yıkılan tuvalet ücretsiz olmayacaktı. Hizmete bile girmemişti. Bir kişi kullandığını söylesin ben Belediye Başkanlığını bırakırım. Yalan söylüyorlar” dedi.

Filyos Plajı kenarında Belediye tarafından vatandaşların hizmetine sunmak için yapılan umumi tuvalet yanı başına yeni bir tuvalet yapıldığı için yıkıldı.

Z HABER’e ulaşan vatandaşlar yıkılan tuvaletin ücretsiz olacağını yeni yapılan ücretli tuvalet kullanılsın diye yıkıldığını iddia ederken konu hakkında açıklama Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’dan geldi.

Özel idarede yolsuzluk operasyonunda yeni gelişme! Özel idarede yolsuzluk operasyonunda yeni gelişme!

Ünal yeni yapılan tuvaletin plaj kenarında bulunan işletmeci tarafından yapıldığını ve belediyenin zarar etmemesi için tüm masrafları da işletmecinin karşıladığını ifade etti.

Başkan Ömer Ünal “Burada ticari bir durum yok. Bizim yaptığımız tuvalet de ücretli olacaktı. Yalan söylemişler. Bizim yaptığımız tuvaletin işletmenin önünü kapattığı ve kokudan diğer vatandaşlarımızın rahatsız olacağı düşüncesi ile yerini taşıdık. Hatta yeni yapılan tuvaletin de tüm masrafını işletme sahibi karşılayacak. Belediyenin kasasından bir kuruş para çıkmayacak. Yıkılan tuvalet de hizmete girmemiş bir bağlantısı yapılmamıştı. ‘Ücretsiz’ diyenler yalan söylüyor. Bir kişi bu tuvaleti kullanmış olsun ben başkanlığı bırakırım. Yapımı bitmeden yeni yerine taşıdık. Yıkılan tuvalet de belediyenin gelirine katkı sağlamak için ücretli olacaktı. Yapılan tuvalet de ücretli olacak.” dedi.

Editör: U. G.