Bölgesel Amatör Lig 4. Grup temsilcimiz Devrek Belediyespor'da mevcut başkan Çetin Kuzlu'nun istifasının ardından yeni başkan belli oldu. Devrek Belediyespor sosyal medya hesabından yapılan gece yarısı paylaşımında yeni başkanın Emrah Karka olduğu kamuoyuna duyuruldu.
25 milyon TL'lik ciddi bir bütçeyle transfer dönemini tamamlayan ancak aldığı sonuçlarla ligin dibine demir atan kırmızı beyazlı ekipte eski başkana olduğu gibi yeni başkana da şimdiden tepkiler yağmaya başladı.
Tepkili Devrek Belediyespor taraftarı, kulübün paylaşımına sert ve eleştirel yorumlar yazdı. Yorumlar arasında dikkat çeken bir ismin eleştirisi ön plana çıktı.
VEDAT ÖZTÜRK; “YENİ BAŞKANI TANIMIYORUM, TANIYAN VAR MI?”
Devrek Belediyespor’a 30 yılını veren Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yorumunda şu görüşlere yer verdi: "Çok değerli Devrekspor camiası, ben otuz yıl bu takıma hizmet ettim. Çok değerli sporcu, futbolu bilen spor adamı var. Yeni bir başkan göreve gelmiş, spor bilgisi nedir? Devrekspor’a yazık etmeyin. Ben bile tanımıyorum. Bütün Devrekspor camiasına başarılar diliyorum."





