Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekilleri; Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Saffet Bozkurt, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Afad Genel Başkanı Yunus Sezer, AFAD Genel Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen, AFAD Zonguldak İl Başkanı Ahmet Güngör akşam saatlerinde Devrek’e gelerek, selden en çok etkilenen Karşıyaka Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Devrek Kaymakamı Ümit Altay ile Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’tan Karşıyaka Mahallesinde yaşanan sel felaketinin son durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz ve milletvekilleri, “Devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ve sel felaketinin yarattığı tüm olumsuzlukları gidereceklerini” ifade etti.

Başkan Çetin Bozkurt da, Vali ve milletvekillerine kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Belediye olarak bütün imkanlarını seferber ettiklerini ve aralıksız olarak ekiplerin sel bölgesinde çalışmalarını sürdürdüğünü, belirtti.

Yılmaz Tunç, Özcan Ulupınar için Zonguldak'a gelecek! Yılmaz Tunç, Özcan Ulupınar için Zonguldak'a gelecek!

Vali ve milletvekillerinin bu inceleme ziyaretine Adalet ve Kalkınma Partisi Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş ve İl Genel Meclisi üyeleri de eşlik etti.