Türkiye bunu konuşuyor! Hemşire Selen Bilgin öldü mü? Öldürüldü mü? Türkiye bunu konuşuyor! Hemşire Selen Bilgin öldü mü? Öldürüldü mü?

CHP’de liste krizinin merkezinde  olan DEVA Partili Doğa Şanlıoğlu’na Vadi bölgesinin belediye başkanları ve CHP’nin yöneticileri sahip çıktı.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP Eski İl Başkanı Umut Başoğlu ve diğer partililer Şanlıoğlu’na destek çıkarak vadi adayı gibi destek istiyor.


CHP’nin üçüncü sırasında yer alan ve seçim çalışmalarına gecikmeli başlayan Doğa Şanlıoğlu şehre yabancı olmanın dezavantajlarını kapatmaya çalışırken Kantarcı, İnam ve Başoğlu’nun desteği ile rahat bir nefes almış durumda.
Tanınmayan ve kendisini kabul ettirmekte zorlanan Şanlıoğlu da çalışmalarını merkez ve vadi bölgesine yönlendirmiş durumda.


CHP’li belediye başkanları ve diğer isimlerin sahip çıkması ile köy ve beldelerde vatandaşlarla tanışan, sorun dinleyen ve yöreyi tanımaya çalışan Şanlıoğlu halka daha çok sosyal medya üzerinden ulaşmaya çalışıyor.