Kediler, özellikle idrar yolu enfeksiyonlarına oldukça yatkın canlılardır. Özellikle yaşlılık dönemlerinde ortaya çıkabilen sistit ve benzeri idrar yolu rahatsızlıkları kedilerin yaşam kalitesini önemli ölçüde etkilemektedir.

Simultane Çeviri Nedir? Simultane Çeviri Nedir?

İdrar yolu problemleri yaşayan kediler için özel olarak formülize edilen urinary kedi mamaları, dostlarınızın tedavisinde önemli rol oynadığı gibi hastalığın tekrarlanmasının da büyük ölçüde önüne geçmektedir.

Urinary Kedi Maması Ne işe Yarar?

PRO-VET Struvite Urinary kedi maması, her şeyden önce kedilerin idrar yollarını desteklemek adına formülize edilmiş özel bir mama türüdür.

Image-1516

Mutlaka uzmanlar tarafından formülize edilmesi gereken içeriğe sahip olan bu mamaların pek çok faydası bulunmaktadır;

●        İdrarda pH dengesini sağlar: Strüvit, kalsiyum oksalat gibi kedilerde yaygın görülen idrar taşlarının oluşumunun önüne geçecek şekilde, kedilerin idrar pH dengesini sağlar.

●        Yüksek çözünürlüğe sahip lifler içerir: Urinary kedi mamaları, içeriğinde genellikle suda çözülebilen lifler bulundurmaktadır. Bu sayede potansiyel taş oluşumlarının önüne geçilmekte, kedilerin çok daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri sağlanmaktadır.

●        Dengeli magnezyum ve fosfor içerir: Yüksek kaliteli urinary kedi mamaları, içeriğinde dengeli fosfor ve magnezyum taşır. Normal mamalara kıyasla daha düşük olan bu mineraller, kedilerin boşaltım sisteminin rahatlamasına yardımcı olmaktadır.

Kedi Mamaları Mutlaka Doğru Seçilmelidir

Evcil hayvanlarınızın yaşam kalitesinin artması ve doğru şekilde beslenmesi için mutlaka doğru mamalar tercih edilmelidir. Özellikle idrar yolları hastalıklarına sahip dostlarınızı mutlu etmek ve yaşam kalitelerini artırmak için mama seçimi kritik öneme sahiptir.

Image-1515

Profpetmama.com güvencesi ile satın alabileceğiniz urinary kedi mamaları, dostlarınızın sağlığını en iyi şekilde desteklemek adına formülize ediliyor. Uluslararası kalite standartlarında üretilen, Avrupa’nın önde gelen mama markalarını uygun fiyatlarla hayvan severlerle buluşturan Profpetmama, dostunuzun sağlığını korumak için her zaman yanınızda!

Editör: U. G.