Genel Merkez devrede! CHP'li başkanlara önemli uyarı! Genel Merkez devrede! CHP'li başkanlara önemli uyarı!

 Partinin hemen her kademesinde görev aldığını belirten Uğur Dikenli Pazar günü parti teşkilatında yapılacak olan delege seçimlerinde BEYAZ pusula ile partililerinin karşısında olacağını ve onların desteklerine talip olduğunu, belirtti.
PARTİMİZİ ONUR VE GURURLA TEMSİL EDECEĞİM
Dikenli yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin teminatı olan, ülkemizi kuran, 100 yıldır her türlü zorluklara rağmen dimdik ayakta kalan Cumhuriyet Halk Partisi'nde onurla ve gururla temsil edeceğime inandığım ilçe başkanlığına aday oldum” dedi.
 Dikenli açıklamasını şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partisi’ne uzun yıllardır emek vermiş bir kardeşiniz olarak, partinin birçok noktasında görev alarak bugünlere kadar gelmiş bulunmaktayım. Yaşadığımız seçimlerde yeri geldi sandık bekledik yeri geldi insanları ikna etmek adına birçok noktada bulunduk. Bugün de Genel Merkezimizin vermiş olduğu takvim çerçevesinde bir yola çıktık. Bu süreçte bizlere destek olan değerli parti emekçilerine, büyüklerime ve partililerime çok teşekkür ediyorum.”
TÜM İNSANLARA EVİ GİBİ HİSSETTİRMEK İSTİYORUZ
Tüm insanların CHP’de kendilerini evinde gibi hissetmeleri için bu göreve talip olduğunu belirten Uğur Dikenli, “Toplumumuzda yaşayan her kesimin bireylerinin kendilerini özgürce ifade edebileceği sorunlarını paylaşabileceği ve bu sorunlara çözüm olabilecek bir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı oluşturabilmek adına bu yola çıktık. Kavga ederek değil diyalogla, çatışarak değil uzlaşarak, ayrıştırarak değil birleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde delege seçimlerinde üyelerimizin desteklerini bekliyorum” dedi. 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÜRÜMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM.
 Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi, yapı taşı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten Uğur Dikenli, “Ülkemizin var olan sorunlarına çözüm üretmek, gelecek kuşaklara demokratik, hukukun üstünlüğünü savunan, laik, Atatürk ilke ve devrimlerini şiar edinmiş bir ülke bırakmak için CHP Devrek İlçe Başkanlığına aday oldum. Genç ve dinamik kadromuzla partimizi daha ileriye taşımak ve güçlendirmek için mücadele edeceğiz. Kuruluşundan buyana partimize emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Birlik, beraberlik içinde, iri ve diri olmak için çıktığım bu yolda Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.
UĞUR DİKENLİ KİMDİR?
   1977 yılında Devrek’e bağlı Özpınar Köyünde doğdu.İlk, Orta ve Lise Eğitimimi Devrek’te tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 2014 yılından beri Devrek’te Mali Müşavirlik yapıyor.  Evli ve bir çocuk babası.

Editör: Melisa Sapaz