Kilimli ilçe başkanlığına atanan Turgay Delikanlı göreve atanmasının ardından yazılı bir açıklama yayınladı.

Delikanlı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli büyüklerim… Değerli kardeşlerim…

Sonbahara girdiğimiz, Eylül ayının ilk günlerinde sizlere “umut” dolu bir avuç mutluluk haberi ile geldim…

Sizlerde biliyorsunuz ki , son üç yıldır severek ve gönülden hizmet ettiğim : Demokrasi ve Atılım Partisi Zonguldak il yönetiminde, Yönetim kurulu üyeliğinden başlayarak sırasıyla ; il sekreterliği ve il başkan yardımcılığı görevimi elimden gelen gayret ve çaba ile çeşitli etkinliklerde sizlerinde büyük çabalarıyla, güzel işlere imza attık; başarmanın haklı gururunu yaşadık.

İl başkanımız, sayın Fatih Keleş başkanımızın tensipleriyle: Demokrasi ve Atılım Partisi Kilimli İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.

Siyasete girdiğim ilk günden bugüne; sen ben ayrımı yapmadan, dürüst siyaset anlayıştan ayrılmadan, verdiğim her sözü tutarak, haksızlığa asla boyun eğmeyen, tek çabamın “Hiçbir çoçuğun yatağa aç girmemesini” başarı olarak gördüğüm. Makam mevki için değil, Kilimli için, hizmet için, memleketimiz için ‘araçtır’ gözüyle baktım ve bakacağım.

Sözlerime, bir dava adamı şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözleriyle noktalamak isterim.

“-Bir saniyesine bile hakim olamadığınız bir hayat için, bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız,düz duracağız,düz yürüyeceğiz. Dik duracağız,doğru gideceğiz.”

Saygılarımla : Demokrasi ve Atılım Partisi Kilimli İlçe BaşkanıTugay Delikanlı

Mecliste sesler yükseldi! İşler tersine döndü! Mecliste sesler yükseldi! İşler tersine döndü!

Editör: U. G.